10 trükk, hogy egy gyönyörű kismama fotózást készítsen

1

Használd ezt a 10 hasznos tippet, hogy szexinek tűnj és érezd magad a kismamafotózáson, és gyönyörű fotókat kapj.

  1. Megfelelő felkészülés a fotózásra.

Még ha barnának is szeretne tűnni a terhességi fotózáson, javaslom, hogy kerülje a színező krémeket és spray-ket, a bronzosítók és a csillámok túlzott használatát. Kerüld a szűk alsóneműket is a fotózás előtt, mert nyomokat és bőrpírt hagynak a bőrödön. A fotózás végeztével viseljen bő ruhát és alsóneműt, a fotózás végeztével pedig egy szép neglizsét vagy csipke alsóneműt.

  1. Kezdjük el a természetes ragyogást!

A haj és a smink tekintetében a legjobb, ha a természetes megjelenés mellett döntesz. Lágy fürtöket ajánlunk a hajadba, és egy könnyű nappali sminket, egyenletes arctónusokkal és hangsúlyokkal a szemeken és az arccsontokon. Kerülje a sötét szemhéjfestékeket és a highlightereket – de ha még elbűvölőbb megjelenésre vágyik, használjon műszempillákat.

Görbe szempillák, segít létrehozni egy gyönyörű nőies sziluettet. A legfontosabb, hogy ne vigyük túlzásba a méretét, a szempilláknak természetesnek kell tűnniük.

  1. Hozd az ékszereidet!

Bátorítjuk a várandós anyukákat, hogy hozzanak magukkal kiegészítőket, például ékszereket, sálakat, virágokat, koronákat stb. a fotózásra. A textúrák és a színek dimenziót és térfogatot adhatnak a portrédnak – de itt fontos, hogy ne helyezz túl nagy hangsúlyt a díszítésre, nehogy az túlságosan elterelje a figyelmet a terhességedről.

  1. Sima sziluett.

A kismama fotózás remek ürügy arra, hogy beszerezz néhány olyan ruhát, amely kiemeli a terhes nő gyönyörű görbületeit.

Javaslom, hogy legalább egy fekete ruhát hozzon a sziluettfotókhoz, és egy krémszínű vagy fehér ruhát az álomszerűbb és lágyabb portrékhoz. A szűk ruhák mellett remekül mutatnak a lenge maxiruhák. Egy másik praktikus és szép lehetőség egy hosszú “végtelen” ruha vásárlása vagy bérlése. Különböző módokon lehet felgöngyölíteni, hogy elegáns megjelenést biztosítson.

  1. Mutass egy kis bőrt.

Egy ilyen ruhadarab nagyszerű, ha túl szégyenlős vagy ahhoz, hogy megmutasd a dekoltázsodat. A szoknya lehet akár egy darab szövet is, amelyet elegánsan a csípője köré terít.

  1. Használj csipkét!

Csipkeruhák, csipkefüggönyök, csipkeszövetek, csipke köntösök…. Imádom, ahogy a csipke gyönyörű textúrájával, méretével és nőiességével feldobja a fotót.

  1. Átlátszó dráma!

Egy áttetsző hálóing, egy áttetsző maxiszoknya, egy áttetsző blúz… bármi, ami beenged egy kis fényt és megmutatja a tested körvonalait, lenyűgözően fog kinézni a sziluett terhességi fotókon.

  1. Élénk színek!

Adj egy kis színt néhány felvételhez a kismamafotózás során egy színes ruhával! Használj egyszínű színvilágot, egy foltos ruha elvonja a portré szépségét. A monokróm ruhák a legjobbak.

  1. Használjon szöveteket.

A szárnyaló felvételekhez legalább 4 méter anyagot ajánlok, a teljes testre tekeredő felvételekhez pedig legalább 3 métert. Sőt, akár egy sima fehér, fényes anyagból vagy selyemből készült lapot is használhat.

Az időzítés a legfontosabb!

A terhességi fotózást a 31. és 36. hét között érdemes elvégezni, amikor már látszik a pocak, és nem túl nehéz kezelni. De természetesen ez hétről hétre változik. Ha például ikreket vagy hármas ikreket vár, a 27. és 31. hét között javasoljuk a fotózást.

Bármikor is tervezed a fotózást, iktass be a terveidbe egy kis fotózás utáni romantikát. Ha a fotózás után romantikus ebédet vagy vacsorát tervezel a férjeddel, az nagyszerű módja annak, hogy fokozd és fenntartsd az új fotómodellkedési élményed jelentőségét.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások