Fotózás a strandon terhes nők

F

Ötletek egy szabadtéri kismama fotózáshoz

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a terhességi fotózási ötletek a szabadban, hogy megörökítsék a legcsodálatosabb időszakot bármely nő életében, csak nyáron valósulhat meg. De a tél, a tavasz és az ősz is ideális arra, hogy nagyszerű szabadtéri fotókat készítsünk a csodavárásról. Ezáltal a fotózás könnyen élvezetessé tehető, és a várandós anyukák és a pocakjukban lévő babák semmiképpen sem érzik magukat kényelmetlenül.

Időzítés

Általában a pozícióban lévő lányok fotózása akkor történik, amikor a terhesség nyolcadik vagy akár kilencedik hónapja zajlik. A has ilyenkor éri el maximális gömbölyűségét, és alakja érdekesen kijátszható – ábrázolva:

 • görögdinnye
 • felfújt léggömb
 • Egy léggömb és így tovább.

Ha ez az időpont nyárra esik, a fotózás bármelyik hónapban elvégezhető: az utca tele van színekkel, és a képek szépek, naposak és vidámak lesznek. Ha tavasz van, tervezze a fotózást áprilisra vagy májusra, amikor már elég meleg van, és az első tavaszi virágok és levelek nyílnak a fákon. Ez gyönyörű hátteret teremt, és egy olyan párról készült utcai felvétel, akiknek hamarosan babájuk lesz, minden értelemben egy új élet kezdetét tükrözi. Áprilisban például csodálatos fotózásra nyílik lehetőség a nárciszok között, májusban pedig a virágzó almafák vagy a lila virágok között.

Az ősz és a tél nehezebb évszakok a szabadtéri fotózáshoz, de még így is vannak jó lehetőségek a pozíciókban lévő lányok számára. Remekül mutatnak a színes őszi falevelekkel díszített fotók – ez szeptemberben is elkészíthető. Novemberben az első hóval készült fotót mutathat – egy nő kipróbálhatja a hókirálynő képét, vagy készíthet egy másik tematikus fotót havas természettel a háttérben. Hangsúlyozza a képen látható szépséget a megfelelő sminkkel.

November a legjobb időpont egy “téli” képhez, mert odakint még nincs túl hideg, és egy ilyen helyzetben lévő nő nem engedheti meg magának, hogy a hidegben fotózkodjon.

A helyszín kiválasztása

Ötletek a terhes fiúk vagy lányok fotózásához minden profi fotós felajánlja magát, valamint segít kiválasztani a forgatás helyszínét. A sminkesek, akik gyakran egy profi sminkes csapatában dolgoznak, segíthetnek a sminkelésben. A kismamafotózáshoz saját ötletekkel is előállhat, így eredeti és felejthetetlen fotókat készíthet. Például egy tematikus fotózás a férjével különösen emlékezetes lesz, ha az első randevú helyszínén tartják.

A babát váró párok elmehetnek egy vidámparkba egy fotózásra, vagy felpróbálhatják az úton álló utazók képét egy “Kismama” feliratú tábla mellett.

A legnépszerűbb kismama fotózási ötletek a lányok pozíciójában vannak:

a tengerparton naplementekor vagy hajnalban - a fotók ebben a napszakban a legjobbak a lágy, szórt napfény miatt.
Tavasszal és nyáron a virágzó kertekben egy hosszú, vonóval ellátott, áramló ruha lélegzetelállító látványt nyújt.
Egy mezőn, búzakalászok vagy vadvirágok között - egyedül vagy férjével.
Egy erdei tisztáson: a nő egy gyönyörű nimfa képét öltheti magára, akinek az erdő az otthona.

Különleges dekorációk segítenek a kiválasztott hely díszítésében, a gyönyörű fotelek, ágyak, padok, hinták és függőágyak nagyon népszerűek közöttük.

A fotózás helyszínének kiválasztásakor az első dolog, amit figyelembe kell venni, a leendő anya kényelme. Ha szüksége van rá, pihennie kell. Kerülni kell a túlmelegedést a napon vagy a túlhűlést a hosszú ideig tartó szabadban tartózkodás miatt. Ezért, amikor a természetben, különösen a várostól távolabb, a kismama fotózás ötletén dolgozunk, érdemes megfontolni, hogy a közelben legyen egy kényelmes autó, amelyben melegen tarthatjuk, pihenhetünk, vizet ihatunk vagy akár egy kis harapnivalót is, ami gyakran a terhes lányok vagy fiúk számára a legfontosabb szükséglet. A kényelmes körülmények akkor is fontosak, ha a fotózáson gyerekek is részt vesznek.

Ruhával vagy anélkül

A szabadtéri fotózás ötletének kidolgozásában fontos lépés a leendő anya ruházatának kiválasztása. Vannak, akik szégyellik gömbölyded alakjukat, és csak a hasukat hajlandóak megmutatni, mások viszont örülnek a testük változásának, és szívesen mutatják meg azt teljes egészében.

A keretben lévő test szépsége nemcsak a ruhákon, hanem a pózok kiválasztásán is múlik. A fotós segíthet meghatározni a legelőnyösebbeket. Általában ez egy félig fekvő vagy álló póz, amely lehetővé teszi az alak előnyös bemutatását.

A fotózásra készülő terhes lányok vagy fiúk ruháinak ötletei hasonlóak – mindenhol a hasra helyezik a hangsúlyt: vagy teljesen csupasz, vagy hangsúlyozzák a masnikat, a gyönyörű drapériát a ruhán, a különleges kötést és más részleteket.

Ha az utcai fotózás nyáron történik, akkor általában nincs probléma a ruhával. Ha a terhességi fotózást nyáron a szabadban végzi, akár teljesen meztelenül is mehet. Szépség meztelen test képzett fotós hangsúlyozni tudja a kiválasztott táj körül, hatalmas szerepet fog játszani, és a helyes választás a póz.

Ha a fotózást terhes nőkön végzik tavasszal, ősszel és még inkább télen, akkor a ruhaválasztás kérdése akutabbá válik. A várandós kismama ne fázzon, ahogy a pocakjában lévő baba sem, ugyanakkor az alakját nem szabad, hogy több réteg ruha takarja.

 • A fotózáshoz szükséges ruhák ötletei, amelyekben az egész család részt vesz, a következő elveken alapulnak
 • közös színegyensúly
 • közös stílus
 • az összes öltözék egységesítő részleteinek jelenléte.

Más szóval, a gyermekruháknak, valamint a férj ruháinak ki kell egészíteniük az anya ruháját.

Szóló vagy együttes

A terhes nők nyári fotózására vonatkozó ötletek nagyban függnek attól, hogy a kép egy anyuka lesz-e, vagy egy párban fényképezik a férjével, a többi gyermekével, állatokkal. Ezek lehetnek:

 • szerepjátszó megrendezett felvételek
 • humoros fotók
 • romantikus fotók

Bármelyik témát is választja, a képen a lényeg az az érzelem lesz, amelyet a család a fotó készítésének pillanatában átél. A kismama fotózásra vonatkozó ötletek a szabadban változhatnak, de a legfontosabb, hogy a folyamatnak örömet és örömet kell okoznia; akkor a várakozási időszak képei igazi szeretetet és ünnepet fognak lélegezni.

Ötletek egy otthoni fotózáshoz ?? vicces terhességi fotók

Minden nő álma, hogy életének fontos időszakát – a terhességet – ne csak emlékezetben, hanem képekben is megőrizze. Gyakran előfordul, hogy a lányok profi fotósokat bérelnek fel, és igazi fotózást szerveznek. A kismama fotózásra vonatkozó ötletek teljesen különbözőek lehetnek, minden a terhes nő kívánságaitól, az évszaktól és a fotós terveitől függ. A lényeg, hogy a fotózás örömet és pozitív érzelmeket keltsen a résztvevőkben, és akkor biztosan nagyszerű képeket kapunk.

A helyszín kiválasztása

Könnyű kiválasztani a kismama fotózás helyszínét, de gyakran a választás több tényezőtől függ: az időjárási viszonyoktól, a terhes nő közérzetétől, a fotózás konkrét koncepciójától. A helyszín kiválasztása is függ a műfajtól, a fotózás formátumától, a terhes nő stílusától és képétől.

A stúdióban

A fotóstúdiót népszerű helyszínnek tekintik a terhes nők fotózásához.
Ennek a választásnak az előnyei:

 • Senki nem zavar, senki nem zavar.
 • A kedvezőtlen időjárási körülmények nem tudják elrontani a fotózást.
 • Minden szükséges tulajdonság és tartozék kéznél van.
 • A szoba általában mindig meleg, így félelem nélkül ki lehet tenni a hasat.
 • Minden ötletet itt lehet megvalósítani.

A stúdióban mindig kéznél van a szükséges kiváló minőségű világítás, amely révén a fotók világosak és tiszták lesznek. A fotós kiválaszthatja a szükséges dekorációkat, amelyek megfelelnek a fotózásra vonatkozó elképzeléseknek, és a kívánt hatást keltik.

Nem ritka az otthoni fotózás, amely a leendő szülők felkészítésére összpontosít a baba fogadására. Az otthoni terhességi fotózásra vonatkozó ötletek is változatosak.

A babának szánt dolgok, bútordarabok a fényképezőgép lencséjébe esnek. A gyermeket váró lányt ismerős környezetben fotózzák, így teljesen ellazulhat, és nyugodtnak érezheti magát, a képek pedig természetesek és lazák lesznek.

Nyáron a szabadban

A nyár a tökéletes idő a szabadtéri fotózáshoz. Ez lehet erdő, park, mező, folyópart, tenger vagy más vízterület. A fotózás kétségtelen előnye a természet szépsége, amelyet a stúdióban nem lehet megismételni. A természetben készült képkockák mindig fényesek, élénkek és mesésen szépek. Ennek a fényképezésnek a hátránya lehet a kedvezőtlen természeti körülmények, amelyek miatt el kell halasztani a fotózást.

Nagyszerű ötlet, ha a férjével, a leendő apával együtt készít egy fotózást, és ha van egy nagyobb gyermek, ő is részt vehet a fotózáson, és hozzájárulhat a spontaneitásával. Ezek az igazán családi fotók melegek és meghatóak, szeretetet sugároznak.

A parkban

Ha nem tudsz kimozdulni a városból, és a szabadban szeretnél fotózni, remek ötlet, ha a városi parkban készíted a képeket. Rengeteg érdekes, festői szépségű hely van, amelyek szép hátteret adnak a fotókhoz. Fényképeket készíthet a történelmi helyszíneken, és pózolhat egy padon.

A terepen

Remek ötlet egy várandós anyuka fotózásához, ha egy mezőn, vadvirágok és búzakalászok között készítünk képet. Egy ilyen fotótörténethez hasznos lehet egy virágokból fonott koszorú, és további kellékek, például bútorok, kockás, játékok és gyermekruhák is szerepet játszhatnak.

Kiegészítők és kellékek fotózásokhoz

A terhességi fotózásokon gyakran használnak további kiegészítőket, attribútumokat és kellékeket. Ez a szakasz általában a következőket tartalmazza:

 • Babaruhák, csizmák, pólyák, bodyk, kis sapkák.
 • Puha játékok.
 • Mesterséges vagy friss virágok.
 • Szalagot, hogy csinos masnit készítsünk belőle.
 • Virágszirmok.
 • Címkék.
 • Papír vagy mesterséges pillangók.

Ha különleges sminket vagy body artot szeretne a fotózásra, speciális, allergénmentes festékekre és – a technikától függően – ecsetekre vagy airbrushra lesz szüksége. A kép teljesen más lehet, minden a képzeletétől és a hangulatától függ – egy mosolygós arc a hasán, egy kisgyermek, pillangók, egy érdekes felirat. A képet egy vele együtt dolgozó fotós vagy művész rajzolhatja. A képet speciális rögzítőanyaggal lehet lefedni, hogy hosszabb ideig a helyén maradjon.

Ruházat és smink

A kismama fotózás ruháinak a lehető legkényelmesebbnek és tágasabbnak kell lenniük. Gyakran egy laza szabású ruha vagy napernyő, szép fehérnemű, ingek vagy blúzok, amelyek könnyen kigombolhatók, és így felfedik a hasat. Érdekes ötlet az aktfotózás, amikor a lány csak egy nagy darab könnyű, légies anyagot (pl. selyem vagy sifon) visel. Egy ilyen terhes nő képe gyengéd, légies és romantikus lenne, és a fotók csodálatosak lennének.

Néha a nők szűk ruhákat viselnek, hogy kiemeljék a domború hasat, egyértelmű sziluettet alkotva. Minden a nő kívánságaitól és a fotós által kidolgozott fotózási forgatókönyvtől függ. Ha a fotózás tematikus – például tengeri -, akkor a ruházatnak megfelelőnek kell lennie – csíkos mellény.

Ami a sminket illeti, minden egyéni, és a nő kívánságaitól, valamint a terhes nő fotózásához létrehozott képtől függ. A finom megjelenéshez ideális a visszafogott smink, amely természetes és halvány színeket – bézs, lágy rózsaszín, világosszürke – használ.

Ha tetszik a vamp nő stílusa, akkor válasszon világosabb színt, szemceruzát, és válasszon világos rúzst vagy fényes rúzst az ajkakra. A lényeg az, hogy minden harmonikusnak tűnjön, és teljes mértékben megfeleljen a gyermeket váró nő belső állapotának.

Jótékony pózok terhes nők számára

A fotósoknak vannak bizonyos sémái a terhes nők fotózására, amelyek jó pózok, amelyek a lehető legérdekesebbé teszik a képeket. Előnyös pózok lehetségesek mind egy terhes nő számára (ha egyedül fotóznak), mind pedig egy pár számára, ha a fotózást a férjjel együtt végzik. A pozíció kiválasztásakor meg kell hallgatnia egy szakember tanácsát és ajánlásait, valamint a nő kényelmét. A képen példák láthatók ilyen pozíciókból.

A fotósok ára

Egy fotózás ára sok tényezőtől függ.

Először is, ez a fotós szintje - a kezdőknek alacsonyabb lesz az ára, de a minőség nem mindig tökéletes. Minél híresebb, minél népszerűbb a szakember, annál magasabbak a költségek.
A második tényező a fényképezésre szánt idő. Egy kezelés általában 1-2 órát vesz igénybe.
A harmadik tényező a kész fényképek száma.

A minimális ár 5000 rubelről indul, átlagosan a fotós szolgáltatásai 9-14 ezer forintba kerülnek, és a jól ismert fotósok 20 ezer forintot kérnek munkájukért.

Ha példákat szeretne látni neves szakemberek által készített terhességi fotózásokra, nézze meg a videót:

Kreatív ötletek fotózásokhoz és eredeti képekhez

Rengeteg ötlet van a várandós anyák fotózásához, választhatsz egy hozzád legközelebb álló képet, és különböző attribútumokat és kiegészítőket használhatsz hozzá.

Mondd el az elképzeléseidet a fotósnak, de érdemes meghallgatni a szakmai tanácsát, mert biztos, hogy lesz néhány kreatív ötlete.

Görögdinnyével

A görögdinnye szinte az első ötlet, ami a terhes nőknek eszébe jut. Ez az első ötlet, ami egy fotósnak eszébe jut. Szimbolikája nyilvánvaló: a görögdinnye kerek, és a várandós anya hasára emlékeztet. Egy ilyen fotózást gyakran kísér testművészet, amelyhez egy különleges mestert hívnak meg.

A férjével

A férj gyakori vendég egy terhességi fotózáson. Vannak olyan klasszikus jelenetek és pózok, amelyek előnyösek egy babát váró család számára. A leendő férfias apa árnyalja a romantikus anyát – nem ez egy új történet kezdete, amely folytatódhat, amikor egy fiú vagy lány születik?

A babával

Ha a családnak már vannak gyermekei, a fotós mindenképpen a következő témát fogja javasolni: terhes anya a babákkal körülvéve. Ez a fotózás meglepően harmonikusan néz ki, ha a család minden tagja számára ugyanazt a ruhát választja – pólókat, ruhákat a lányoknak (beleértve az anyát is), kalapokat.

Tengeri ihletésű

A tengeri téma sok fotóshoz nagyon közel áll, és a terhességgel együtt sok érdekes történetet eredményez. Egy matróz és egy matrózlány, sőt, még néhány matrózzal együtt is nagyszerű fotósorozatot alkotnak, amely egy vidám idő emlékét hagyja benned. A kiegészítők – játékok, egy iránytű, egy díszes kormány – fontos szerepet játszanak itt.

Írással és rajzokkal a hasán

A terhes nő díszítésének egyik feltűnő módja, ha érdekes rajzot készít, amely a hasát díszíti. Ki van odabent – egy fiú vagy egy lány? Ez ad egy ötletet a művésznek, amelynek megtestesülését a fotós a képeken megörökíti. Az itt figyelembe vett lehetőségek viccesek és elegánsak, cselekményesek és hangulatosak, mert egy terhes nő érzékeny, és gyakran megkérdezi magát, hogy mit szeretne.

Terhességi fotózás Rostov-on-Donban

Terhességi fotózások a stúdióban: szolgáltatások és árak

 • 20-30 perces fotózás a stúdióban
 • 15×22-es fotónyomtatás
 • DVD szép borítékban
 • egy ruha bérleti díja

Az ár meghatározott időpontokban érvényes.

MINI

 • 10 legjobb retusált fotó a szerzőtől
 • minden fotó a Yandex.Disk oldalon

Csomag ára: 5000

COMFORT

 • 1 órás stúdió fotózás
 • 15 legjobb fotó retusálással
 • 15 db 15 x 22 méretű fotó nyomtatása
 • DVD formátum
 • minden jó stúdiófotó (30-50 db)

ALL INCLUDED

 • 2 órás fotózás a stúdióban
 • 25 legjobb retusált fotó
 • 25 fotó nyomtatása 15×22
 • USB flash meghajtó fényképekkel
 • minden jó stúdiófotó (50-80 db)

A fotóstúdió bérleti díja külön fizetendő, és nem tartalmazza a csomag ára.
A gyártási idő 4-8 hét.

A stúdiócsomagok leírása

Egy kis fotózás a leendő anyukának. Ez a csomag tökéletes egy terhes nő egy képéhez és egy kis fotózáshoz a férjével. Ha nagy családja vagy kisgyermekei vannak, akkor a következő csomagot javaslom.

Comfort

Egy nagy stúdiófotózás az egész család számára. Személyes fotózás egy terhes nőnek egy gyönyörű neglizsé ruhában, valamint egy családi fotózás a férjével és a gyermekeivel. Ha szeretné, készíthetünk egy egyedi fotózást csak az Ön leendő anyukája számára. Minden ötletét és fantáziáját, bármilyen ötletét és kívánságát meg tudjuk örökíteni. A fotózás összes jó felvételét is megkapja.

All inclusive

Kapsz egy Comforts csomagot, valamint egy ingyenes sminket és frizurát, valamint egy prémium keményfedeles fotókönyvet.

Futárszolgálat

A fotók és fotókönyvek futárszolgálattal történő kiszállítását az ár nem tartalmazza, és külön kell fizetni:

Vélemények a fotózásokról

Visszajelzéseket a fotózásokról a Vélemények oldalán vagy a Google oldalamon lehet megnézni.

Kismama fotózás

További szolgáltatások

Smink és smink

Professzionális smink fotózásokhoz

Tanúsítvány a fotózáshoz

Ajándékozzon egy fotózást a feleségének, lányának vagy barátnőjének

Dekor és florisztika

A legszebb virágok és tökéletes dekoráció

Fotófilm a munkamenet legjobb képeiből

Fotókönyv

Készítsen egy gyönyörű fotókönyvet a fotózáshoz
Poligráfia

Rendeljen fotóvásznat otthonába vagy fényképet ajándékba

Terhesség fotózás

A terhes nőket ábrázoló fényképek nemrég még ritkaságnak számítottak nemcsak a magazinokban és a kiállításokon, hanem a magán- és családi archívumokban is. Nem minden pénzért a fiatal nők nem akartak terhességi állapotban pózolni. Nem csábította őket a nagy hasuk mutogatásának lehetősége.

Néhány évvel ezelőtt azonban egyre nagyobb lett az érdeklődés a várandós anyákról készült fotók iránt. És maguk az anyák is megváltoztak. Rájöttek, hogy a terhesség nem történik olyan gyakran, néhányan csak egyszer, és hogy a babavárás boldog napjait legalább a családi történelemhez szükséges fotóalbumokban valahogyan meg kellene jeleníteni. Nem is beszélve az igazi mesterek rendkívül művészi alkotásairól, amelyekkel fiatal kortársaink igazi istennőkre hasonlítanak legboldogabb napjaikban.

Szeretnénk adni néhány tippet, hogyan fotózza le a leendő anyukát.

 1. Előrövidítés

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy megnézi a látószöget. A rövidülés az a szög, amelyből a fénykép készült. Ha a leendő anyukát magasabb szögből fotózza, akkor vizuálisan fogyni fog. Ez a test illuzórikus megnyúlását eredményezi, és a modell vékonyabbnak és karcsúbbnak tűnik a képen, mint amilyen valójában. Ezt nem csak akkor érdemes figyelembe venni, ha terhes nőket fotózunk. Az élességgel a modell testének bizonyos részeire lehet felhívni a figyelmet. Például a hasat élesebbé teheti, mint a lábakat. Elég érdekes lenne.

 1. Hogyan álljon fel a várandós anya

Egy bizonyos testhelyzet segítségével a leendő anya elrejtheti alakjának néhány hibáját, amelyet nem akar “kiemelni”. Ha például a modell oldalra áll a kamerához, fejét kissé a lencse felé fordítja, és lábát előre tolja – ez vizuálisan kissé elrejti nem kívánt elhízását. Természetesen hálás leszel a pózért. Egyébként ez a póz elég “trükkös”. Nemcsak, mint már említettük, elrejti az alak hibáit, hanem hangsúlyozza az előnyeit is. A terhes nők hasa az oldalról készült képeken sokkal érdekesebbnek és vonzóbbnak tűnik, mint a frontális felvételeken. Ráadásul az oldalról készült képek kiemelik a hát gyönyörű ívét.

 1. Képek feldolgozása

Ez talán egy kicsit eltér a modell személyiségének sajátosságaitól. Eltávolíthatod a háttérbe, vagy elmosódott háttérré teheted az alakját. És hozzon valami teljesen mást az előtérbe – vadvirágot, őszi faágakat élénksárga levelekkel -, ha szabadban fényképez. Otthon vagy a műteremben ez lehet egy részlet a belső térben, egy játék, egy váza. Legyenek ezek a dolgok élesek a nem éles leendő anya hátterével szemben. Az apát is beviheti a felvételbe. Az ilyen képek nagyon kedves érzelmeket váltanak ki. Egy ilyen képekkel végzett munkában nem lehet az egész modellt a keretbe foglalni. Csak a has legyen a háttérben. Legyen ez a fő. Ez a nézőpont egy láthatatlan kapcsolatot feltételez az anya és a születendő gyermek között.

 1. Az apa a keretben

A boldog születendő apa jelenléte sokkal érzelmesebbé teszi a felvételt, mint a leendő anyukáról készült egyetlen felvétel. Ebben az esetben a műve elárulná a szerelem finom, finom érzését, a kapcsolatuk melegségét, a két ember közötti érzelmi kapcsolatot. Vagy inkább mindhárman. A vidám arcukat elnézve megfelelő hangulatba kerülsz. Az ilyen képek sokat mondanak. Az embereket egy különleges időszakban mutatják meg nekünk – egy új emberi lény születésére várva.

 1. Egy terhes nő fotózása komoly dolog

Tényleg az. Vegye komolyan, és értse meg a fotózás célját. A fotózás alatt próbáld meg nem aggasztani a leendő anyukát; tegyél meg mindent, hogy jól érezze magát a forgatáson. És akkor sikerülni fog!

Egy fotózás terhes nőknek. Ötletek és szabályok a forgatáshoz

A terhesség izgalma és izgalma ritka és kivételes pillanat az életben, amely minden bizonnyal megérdemli, hogy sokáig emlékezzünk rá. Azoknak a pároknak, akik szeretnék megőrizni ezeknek a kellemes pillanatoknak az emlékét, a portré- és narratív fotózás műfajában dolgozó profi fotósok segítenek. Hogy mikor, hol, hogyan és kivel szervezheted meg a tökéletes kismama fotózást, arról cikkünkben olvashatsz.

A terhességi fotózások manapság divatosak, és nem csoda: a terhesség már a legkorábbi szakaszától kezdve kiváló ok arra, hogy részt vegyen egy professzionális fotózáson. A legtöbb esetben a terhesség az az időszak, amikor a nő szépsége kivirágzik: szemei ragyognak, és alakja nőiesebb formát ölt. Néhány várandós anya azonban ebben az időszakban olyan helyzettel szembesül, amikor a bőr és a haj állapota romlik, duzzanat és egyéb bajok jelentkeznek. Egy profi fotós feladata, hogy el tudja rejteni a tökéletlenségeket, és ki tudja emelni a nő erősségeit és személyiségét ebben a gyönyörű időszakban.

A mai környezetben a fotózási ötletek villámgyorsan terjednek nemcsak a szerzők, hanem a modellek körében is, és nagyon gyorsan elveszítik eredetiségüket, ezért a profi fotósok egyik fő feladata, hogy igazán eredeti és kreatív ötleteket kínáljanak ügyfeleiknek a fotózásokhoz, beleértve a várandós anyák fotózásait is.

A professzionális fotózásnak más előnyei is vannak. Nyilvánvaló, hogy mindenki tökéletesen szeretne kinézni egy fotózás során, de nem kell minden külső tulajdonságunkat kiemelni, és vannak olyanok, amelyeket jobb elrejteni. Csak egy szakemberekből álló csapat képes kiemelni és megfelelően megdolgozni a modell egyéni vonásait: a stylist és a sminkes foglalkozik a megjelenéssel, a fotós pedig kiválasztja a megfelelő szöget a tökéletes felvételhez.

Éppen ellenkezőleg, egy saját fotózás megszervezésekor és kivitelezésekor elkerülhetetlenül számos problémával kell szembesülnie, többek között a következőkkel

 1. Professzionális kamera, világítás és egyéb felszerelés hiánya (a fényképezés sikerének 80%-át a világítás teszi ki, és az olyan speciális effektek, mint a lobogó haj és a repülő szövetek nem érhetők el speciális felszerelés és az azzal kapcsolatos tapasztalat nélkül);
 2. Szép helyszínek hiánya (az otthoni körülmények nem mindig teszik lehetővé a látványos fotózást: gyakran nincs elég hely, és a háttér is sok kívánnivalót hagy maga után).
 3. A stúdióban rendelkezésre álló díszletek változatosságának hiánya, ami lehetővé teszi a felvételek diverzifikálását és fényesebbé tételét;
 4. Egyedi ruhák és kiegészítők hiányában értelmetlen és meglehetősen drága alkalomadtán megvásárolni őket;
 5. Szakmai segítség hiánya – stylistok, sminkesek, fodrászok, akiknek nagy tapasztalata van a stúdiófotózásban, ami különösen fontos a terhes nőkkel készült fotók esetében.

Érdekes ötletek a terhességi fotózásokhoz

A stúdiófotózás nagyon népszerű a terhes nők körében. Tekintsünk részletesen néhány érdekes ötletet a kismama fotózáshoz.

A várandós anya fotója a babára összpontosítva

Az ilyen típusú fotózásokon minden szem a leendő babára szegeződik, így az összes közeli képet az anya hasának szentelik. A képek feldobásához használhatsz különböző kellékeket és kiegészítőket a képen: használhatsz kitűzőket, ultrahangos képet, aranyos csecsebecséket szívek vagy gyermekjátékok, masnik vagy gyöngyök és egyéb tárgyak formájában. A body art is harmonikusan mutat az ilyen képeken: fényes pillangók, játékos vagy egyszerűen gyönyörű képek – minden az Ön preferenciáitól és a fotóhoz választott stílustól függ.

Jelmezes fotózás

Ez a vidám fotózás tökéletes az energikus, vidám hozzáállású és humorérzékű párok számára. Használhatja a képet a kalózok, balerinák, angyalok – itt csak a képzelet szab határt, de ne feledje, hogy a humoros hangot ezeken a fotókon – mindig egy bizonyos kockázatot, mivel nem minden kép terhes néz természetes és harmonikus.

Ezért javasoljuk, hogy gondosan válasszon jelmezeket, vagy használjon helyette látványos vagy speciális ruhákat a terhes nők számára: megfelelő estélyi ruhákat tollakkal, gyönyörű áramló és repülő anyagokkal, terjedelmes kendőkkel, egyszínű selyemszövetekkel és így tovább.
Fotózás a férjeddel

Szinte minden terhes nő szeretné, ha a férjével együtt fényképezkednének: valóban nagyon megható és gyengéd, amikor két ember várja a kis csoda születését. Annak ellenére, hogy a terhes nő és a férjével való fotózás központi szereplője a jövőbeli gyermek, egy jó fotós képes lesz sok ötletet kínálni, hogy a fotózás ne legyen triviális és monoton, és az eredmények pozitív emlékeket idéznek a párban. Egy ilyen fotózáson a pár az egymás és a születendő gyermekük iránti tiszteletteljes hozzáállás mellett megmutathatja humorérzékét vagy hangsúlyozhatja közös hobbijait is. Egyes stúdiók jelmezeket és különleges dekorációkat biztosítanak az ilyen alkalmakra. Ezért a stúdióba vagy a szabadban, érdemes előre megbeszélni a fotóssal a jövőbeli fotózás ötletét. A fotósod talán tud néhány érdekes fotózási lehetőséget javasolni, vagy lelkesen elfogadja az ötletedet, és segíthet kidolgozni és megvalósítani azt.

A házastársaddal közös fotózásra például a pocakodat ölelgető és csókolózó apuka, az ujjaikból szívet formázó pár, vagy a leendő szülők kockákból építik fel a baba nevét. Tarthatja a “család”, “baba” vagy a baba nevét, ha már kiválasztott egyet, valamint más szöveges címkéket is használhat. A szülők beöltözhetnek egyforma pólókba, vagy csinálhatnak valami mást is, hogy hangsúlyozzák az összetartozásukat, és demonstrálják a várakozás közös örömét.

Fotózás a természetben

Professzionális természetfotók készítésekor fontosak az időjárási körülmények és a napsütés mennyisége. Emellett egy nő csak meleg időben mutathatja meg dús hasát. Mindezen tényezők miatt nehezebb megszervezni egy fotózást a szabadban, mint a stúdióban, mivel ehhez előre meg kell tervezni bizonyos árnyalatokat. Ezt azonban bőven ellensúlyozza a természetben történő fotózás során a kreatív megoldások bőséges lehetősége. A fotózás helyszíne lehet számos szabadtéri helyszín és fedett terület, ahol szezonon kívül is lehet fotózni: egy városi park vagy a városon kívüli festői helyek, történelmi műemlékek, egy régi nemesi kúria, a tengerpart, filmek díszletei, a város kedvenc helyei és még sok más.

A vidéken való lövöldözés egyik hátránya, hogy

 1. korlátozott nappali fényidő, változékony időjárás és csapadék lehetősége, nem mindig kellemes hőmérséklet, szél;
 2. félénkség és képtelenség megnyílni mások előtt, ami teljesen normális egy átlagos pár számára, mert talán csak a profi modellek érzik magukat organikusnak a kamera és a fényes fények alatt bármilyen helyzetben, beleértve a kíváncsi tömeg előtt;
 3. az a kellemetlen érzés, hogy nem tudnak átöltözni a jelmezből;
 4. a kép időjárási körülmények miatti korlátai: nem lehet hangsúlyozni a pocakot, ha odakint hideg és esős az idő, és az anya egy terjedelmes felsőruházatban, például kabátban vagy szőrmebundában lazának tűnik, és a fotózás veszít jelentőségéből.

Kreatív fotózások

Ha nem akarsz “olyan fotókat készíteni, mint mindenki más”, próbálj meg valami eredetivel előállni. Az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak a pocakos nő és a szülés utáni baba fotókollázsai. Népszerűvé váltak a születendő gyermek dekorációival, ruhadarabjaival és cipőivel készült fotózások is. A cselekményfotózás, amikor egy terhes nőt fényképeznek egy érdekes vagy szokatlan képen, szintén érdekes.

Kreatív fotókhoz használhatja:

 1. Léggömbök;
 2. Friss virágok és szirmok;
 3. Babatermékek és kiegészítők, mint például bojlik, alsóneműk, babaruhák, cumisüvegek és mellbimbók;
 4. Ultrahangvizsgálatok;
 5. Szappanbuborékok;
 6. Gyümölcsök és bogyós gyümölcsök;
 7. Puha játékok;
 8. Egyéb tartozékok.

Fotóstúdió várandós kismamáknak. A választás szempontjai

Ha eldöntötte, hogy milyen fotózást szeretne, bölcsen kell megválasztania a stúdiót és a fotóst, mert ettől függ, hogy sikeres lesz-e vagy sem. Sok árnyalatot is figyelembe kell vennie, hogy ne töltse hiába az idejét és a pénzét.

Először is jegyezze meg, hol található a stúdió, és milyen a kiválasztott stúdió. Egy komoly stúdió általában egy olyan épületben található, ahol sok természetes fény éri, és egy hatalmas, több szobára osztott, különböző stílusban berendezett és mindennel felszerelt tér. Fontos, hogy legyen légkondicionáló, sminkszoba, további helyiségek a kényelmes jelmezváltáshoz és zuhanykabin, ami különösen fontos, ha vizes sminket használunk.

Ezután érdemes megtudni, hogy milyen felszerelést használnak a fotózáshoz. Ha csak néhány emlékezetes felvételt szeretne készíteni, akkor elég, ha egy standard, minimalista stílusban berendezett stúdióban forgat. Ha azonban valami fényűzőt és szokatlant szeretne, nem nélkülözheti a dekorációt, ezért vegye a fáradságot, hogy kiderítse, a stúdió rendelkezik-e megfelelő létesítményekkel és kellékekkel a kismamafotózáshoz. Amikor a stúdióban töltött időt lefoglalja, győződjön meg róla, hogy olyan szobát választ, amelyben minden szükséges dolog megtalálható.

Azok a fotóstúdiók, amelyek érdekes készletekkel rendelkeznek, amelyekben egyszerűen lehetetlen úgy lőni, hogy ne merülj el egy képben, néha fényes tartozékokat biztosítanak az ügyfeleknek, hogy létrehozzák azt: egy adott történelmi korszak WC-jének vagy egy népszerű filmszereplőnek a részleteit, a férj és a feleség azonos ruhatárát és így tovább.

Egy másik fontos árnyalat, hogy a professzionális fotóstúdiók fodrászokat és sminkeseket alkalmaznak, akik a fotózáshoz megalkotják a modell arculatát, de érdemes előre tisztázni, hogy ez benne van-e a fotózás költségében. A szokásos stúdiókban a sminkszoba egy asztalra és egy tükörre korlátozódik, amely körbe van világítva, és a stylist vagy sminkes munkájáért külön kell fizetni.

És természetesen az egyik legfontosabb pont a fotós kiválasztása, aki meghatározza, hogy az ideális kismamafotózásról alkotott elképzelései mennyire fognak egybeesni a valósággal. A mester kiválasztásakor nézze meg előre a portfólióját, győződjön meg róla, hogy az Önhöz közel álló stílusban dolgozik, és a kész munkája nagyon tetszik.

Még ha nem is rajongsz a fényes vakukért és a fényképezőgépekért – ne tagadd meg magadtól az örömöt, hogy megörökítheted életed legboldogabb és legteljesebb időszakának pillanatát. A fotóstúdió és a fotós kiválasztásakor figyeljen az utóbbi portfóliójára. A legjobb, ha olyan szakembert választ, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a terhességi fotózás terén. Egy magas szintű szakember nemcsak a megfelelő pózokat javasolja, és úgy szervezi meg a munkát, hogy észre sem veszi, hogy elrepül az idő, hanem kreatív ötleteket is kínál a fotózáshoz.

Fotózás – “A csodára várva”, Natanya

Terhességi fotózás Natanyában

Natanya egy üdülőváros, 30 km-re Tel-Avivtól, gyönyörű tiszta strandokkal és meleg tengerrel. Csendes és kimért élet, finom és olcsó gyümölcsök az arab piacról, valamint kényelmes elhelyezkedés az ország körbeutazásához. Összességében ez a kedvenc városom Izraelben :). Izrael különböző városaiban fotóztam, de a sors összehozott Natashával, és ő Ashdodból Natanyába akart jönni egy fotózásra.

Felkészülés a terhességi fotózásra

A terhességi fotózás mindig felelősségteljes esemény, de Nataliának meg kell adni a hitelt – mindent részletesen átgondolt. Javasolt egy weboldalt, ahol meg lehet nézni a fotók helyszíneit, összeszedett egy csomó kiegészítőt – koszorúk, szalagok, krétatábla, betűk, fejhallgató, mackó, mályvacukor stb., különböző ruhákat harmonikus színkombinációban magának, férjének és lányának. Még egy válogatást is küldött nekem más fotósok terhességi fotózásairól, amelyek tetszettek neki, így láthattam, milyen stílusú fotózást szeret. Egyszóval: egy fotós álma, nem egy ügyfélé.

Megbeszéltük a forgatási helyszíneket, és a HaAlonim Park (Az őrmesterek ligetje) és a fehér homokos tengerpart mellett állapodtunk meg. Úgy időzítettük, hogy még több napsütést kapjunk, és amikor volt egy időpont, ami mindenkinek megfelelő volt, elmentünk forgatni.

HaAlonim Park.

Azonnal meg kell mondanom, hogy a parkok Izraelben, különösen nyár végén, egy kicsit sajátos látványt nyújtanak egy olyan ember számára, aki hozzászokott a közép-oroszországi zöld lázadáshoz – a fű kiszáradt a naptól, és néhány fa, amely még mindig a fotósnak nagyon szükséges árnyékot ad. Itt télen is nő a zöld növényzet. A helyszínre érve észrevettem, hogy a park különböző részein még három profi fotózás zajlik, így az időzítés és a helyszín tökéletes volt). A HaAlonimban 15:45 és 16:50 között készítettük a képet. Az évnek ebben az időszakában este 6-kor megy le a nap, és volt elég időnk, hogy lemenjünk a tengerpartra, és ott lőjünk néhány képet.

A kommunikáció nagyon könnyű volt, a nagyobbik lányunkkal azonnal megtaláltuk a közös nyelvet, játszottuk a találgatásokat és megbeszéltük a Fiksiket. A fotózás sikeresnek ígérkezett.

Miután kicsomagoltuk és előkészítettük a kiegészítőket körülbelül 20 percig, egyenesen a fotózásra indultunk, ami nagyon könnyű és nyugodt volt – inkább hasonlított egy családi piknikre, mint egy munkafolyamatra. A srácok nevettek, viccelődtek, én pedig leküzdöttem a helyi hangyákat, szóval minden a terv szerint ment, és az eredmény kiváló lett. A fotóriport, mint mindig, az oldal végén található. Egyébként, ha érdekel, ajánlom figyelmedbe, hogy nézz meg néhány remek felvételt a családi fotózásról Old Jaffában, Tel Aviv külvárosában.

Fotózás a tengerparton

Sajnos a térképen nem jelöltem meg a strand helyét, de Netanyától Haifáig kb. 5-10 km-re van, és a vízhez fel lehet hajtani. A strand félig vad – van 1 kis étterem és egy csomó halász a parton horgászbotokkal. De szó szerint 200 métert kellett haladni a part mentén a homokos copfos kövekig, hiszen számunkra a Földközi-tenger gyakorlatilag kihalt partja nyílt meg. Szó szerint 2-3 ember volt az egész területen.

Ekkorra a nap már a horizont felett lebegett, gyönyörű, lágy, világos narancssárga fényt árasztva. Készítettünk még néhány remek felvételt, lecseréltünk néhány utolsó ruhát, és a lenyugvó nap utolsó sugaraival befejeztük a családi fotózást.

Kismama fotózás a szabadban

A terhesség alatt egy nő különösen szép. Ennek a varázslatos időnek az emlékét örökre el akarod menteni a családi archívumban. Egy profi fotós segít ebben. A terhes nők gyakran terveznek fotózást a szabadban. Mivel nagyobb számú helyszínt feltételez, és korlátlan lehetőségeket nyit a fényképezéshez.

Különleges pozíció – különleges fotózás

A legjobb időpont a fotózásra a terhesség 30-36. hetében van. Ekkor már jól látható a nő érdekes helyzete. A 38. hétig nem szabad késlekedni a fotózással. A leendő anyuka számára nehéz lesz ilyen hosszú ideig pózolni ilyen hosszú távon. Ha városon kívüli utazást tervez, gondoskodjon arról, hogy legyen egy kényelmes autója, amelyben megpihenhet a felvételek között. Gondoskodjon kényelmes ruházatról, hogy nyáron elkerülje a túlmelegedést, télen pedig a túlhűtést. Vigyen magával sok vizet és könnyű harapnivalót.

A fotósnak alapvető szerepe van abban, hogy hogyan készül a kép. Jobb, ha olyan fotóst fogad, aki már ismeri az Ön korábbi munkáit. Ha ez az első alkalom, hogy fotózásra megy, nézze át a portfólióját az interneten, és találkozzon vele személyesen az előző napon. Minden fotósnak megvan a saját munkastílusa. Fontos, hogy a fotósod osztja az elképzeléseidet, és jól érezze magát veled.

Felkészülés a fotózásra

A fotózásra való felkészülés folyamata ugyanolyan fontos, mint maga a fotózás. Az esemény előestéjén a leendő anyukának manikűrt és pedikűrt kell készíttetnie, ruhákat, cipőket, kiegészítőket és kellékeket kell készítenie, hogy a fotózáson több képet is készíthessen. A hajról és a sminkről is gondoskodni kell. Sok fotós dolgozik együtt sminkesekkel és fodrászokkal. Ha teheti, gondoskodjon arról, hogy a sminkjét a forgatáson készítsék el.

Kiegészítők és kellékek kiválasztása

Egy terhes nő fotózásához a természetben hasznos érdekes kellékek jönnek. Ez teszi teljessé a várandós anya képét. Az előkészített ötletektől függően, amit magával vihet:

 • plüssjátékok;
 • tematikus könyvek;
 • ruhák a babának;
 • kerek tárgyak – labda, gömb, görögdinnye;
 • léggömbök;
 • virágok;
 • párizsik, könnyű szövetek, amelyek lobognak a szélben;
 • Táblák szavakkal, betűkockákkal vagy kartonbetűkkel;
 • fotók a baba ultrahangjáról;
 • Szokatlan kellékek – esernyők, fotelek, székek.

Használjon virágokat a hajában és masnikat kiegészítő kiegészítőként. Kék vagy rózsaszínű szaténszalagot köthetsz a hasadra, és ajándékba adhatod.

Ruhák és smink kiválasztása

A természetben történő fotózáshoz szükséges ruházat az évszaktól és a leendő anya egyéni preferenciáitól függ. Fontos, hogy a ruha ne csak szép, hanem kényelmes is legyen. Ha a férjjel vagy a gyerekekkel közös fotózást tervezünk, az összes képet össze kell kapcsolni egymással.

A nyári fotózás jelentősen bővíti a ruhaválasztékot. A romantikus és gyengéd képek létrehozásához a könnyű, természetes anyagokból készült ruhák vagy napernyők megfelelőek lehetnek. A hasat övvel, szaténszalaggal vagy drapériával hangsúlyozzák. Népszerűek a blúzok vagy ingek is, amelyek bármikor kigombolhatók, hogy megmutassák érdekes helyzetüket.

Egyes nők szeretik a szűk ruhákat, és ragaszkodnak ehhez a stílushoz a terhesség alatt. Ebben az esetben nem nehéz hangsúlyozni az álláspontját. Elég egy pólót, pólót vagy egy sztreccs anyagból készült ruhát viselni. Vagy teljesen ruha nélkül is készíthetsz meztelen képeket, és a nemi szerveidet kezekkel, virágokkal, gyönyörű fehérneműkkel vagy könnyű anyagokkal takarhatod el.

Ha a fotózásra hűvös évszakban kerül sor, a ruháknak kényelmet és meleget kell biztosítaniuk a várandós anyának és a babának. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet stílusos képet kialakítani. Használjon szűk szabású meleg ruhákat és pulóvereket, kardigánokat, kigombolt elegáns kabátokat. Egészítse ki öltözékét kényelmes kötött kesztyűvel és sállal vagy meleg sállal, hogy teljes legyen a megjelenés.

A sminknek ki kell egészítenie a tervezett arculatot. Ha vicces és szokatlan fotózást tervez, válasszon játékos és élénk sminket. Amikor a leendő szülők hangsúlyozni akarják a megható pillanatot, természetes sminket használnak. Mindenesetre érdemes profi sminkes szolgáltatásait igénybe venni, hogy a fotón látható arcot kifejezőbbé tegye.

A legjobb pózok megtervezése a fotóhoz

A fotó szépségét nagyban meghatározza a modell pózolása. Válasszon olyan pozíciókat, amelyek kiemelik a terhességet és kényelmesek a nő számára. Általában a következő ötleteket használják:

 • A nő állva, ülve vagy félig fekve átöleli a hasát;
 • profilban állva – ez a pozíció hangsúlyozza a terhességet;
 • hanyattfekvés – elhelyezkedhetsz a füvön, szénán, virágokon, leveleken, padon;
 • egy fa, ház mögül kikukucskálva – a képen jól látszik a modell arca és kerek hasa;
 • felülnézet;
 • egy felvétel, ahol csak az egyik nő hasa és kezei láthatók.

Helyszín kiválasztása

Számos gyönyörű helyszín van egy szabadtéri kismama fotózáshoz. A választást a modell vágyai és képességei, a jólét, az időjárási körülmények és a fotózás stílusa határozza meg.

Fotóstúdió

Ha a természetben történő fotózást az időjárási viszonyok miatt el kellett törölni, a fotózást bármikor elvégezheti egy stúdióban. Nem lesz ilyen sokféle helyszín, de ennek a választásnak megvannak az előnyei:

csendes, kényelmes környezet;
függetlenség az évszakoktól és az időjárástól;
minőségi világítás;
kész érdekes dekorációk.

A fotózás helyszínének kiválasztásakor figyeljen a belső térre, a fotózónák számára, a dekoráció minőségére. A modell képének és a környezetnek összhangban kell lennie egymással.

Szép ház

A legjobb módja annak, hogy a kismama fotózás a szabadban, hogy tartalmaz egy otthoni fotózás is. Kezdheti vagy befejezheti vele a kismama fotózást. Az otthoni forgatás megmutatja, hogyan készülnek a leendő szülők a babára. Készíthetsz képeket a babaszobáról, a bölcsőről, a babaruhákról. És persze, hogy otthonos hangulatban készítsen egy képet a leendő anyukáról és apukáról. Később nagyon érdekes lesz a felnőtt gyerekkel együtt megnézni egy ilyen fotóriportot.

Nyár a vidéken

A stúdióban vagy lakásban készült képek semmit sem érnek a természetben készült képekhez képest. A természetes körülmények a legjobb módja annak, hogy fokozzuk a leendő anya szépségét. Szerencsére a terhesség utolsó hónapjai nyárra esnek. Elmehetsz vidékre fotózni, vagy nyaralhatsz a tengerparton. A legmerészebb kismama fotózási ötletek is megvalósíthatók. Különösen szép képek jönnek ki napfelkeltekor vagy napnyugtakor.

Ha a tengerparti nyaralás nem szerepel a tervei között, menjen el autóval a legközelebbi erdőbe. Az erdei fotók mindig tele vannak rejtélyekkel és varázslattal. Nagyszerű felvételek készülnek egy tisztáson, erdei tisztáson vagy fák gyökereinek hátterében.

A város határain belül festői helyszíneket is találhatunk a fényképezéshez. Használja ki egy városi park vagy tér szépségét. Rengeteg nagyszerű helyszín van a kreatív fotózáshoz. A növényzet között, szökőkutak, szobrok és más nevezetességek közelében fényképezhet. Egy vidámparki fotózás egy gyönyörű körhinta vagy óriáskerék hátterében is érdekes lehet. Egy ilyen téma különösen alkalmas a férjével és gyermekeivel való fotózáshoz.

Egy mezőn, búzakalászok vagy napraforgók között készült fotózás gyönyörű képet ad a várandós anyukának. Egy terhes nő vadvirágokban vagy egy szénakazalban nagyon szépen néz ki. A virágkoszorúkat vagy csokrokat kiegészítőként használják. A kellékek sokfélék lehetnek: babaholmik, lufik és akár bútordarabok is.

Legyen kreatív és hozzon létre egy eredeti megjelenést

A kismamafotók lehetnek romantikusak, titokzatosak, gyengédek vagy szórakoztatóak. A stílus a modell egyéniségétől és kívánságaitól függ. A fotózáshoz kitalálhat saját ötleteket, vagy kérhet tanácsot a fotóstól.

Terhes nő görögdinnyével

Egy terhes nő fotózásához népszerű ötlet a görögdinnyével való fotózás. Sokféleképpen lehet vele játszani:

 • egy görögdinnyehéjat festett a hasára body arttal;
 • görögdinnyét eszik;
 • egy felvételt egy görögdinnye szeletről, amibe egy szívet véstek;
 • egy terhes nő áll a férje mellett, aki egy görögdinnyét tart a hasához;
 • férj és feleség, akik görögdinnye szeletekkel borítják az arcukat.

Fénykép a férjével

A terhes nő és férje közös fotózása kifejezi a leendő szülők gyengéd és tiszteletteljes érzéseit. Elég, ha természetesen és érzelmesen viselkedik, a többit pedig egy tapasztalt fotós elvégzi. Íme néhány ötlet egy ilyen fotózáshoz:

 • egy férfi átölel egy nőt, és megtámasztja a hasát;
 • férj és feleség kézen fogva;
 • egy fotó egy csókkal;
 • Apa mint védelmező.

Ha a családja szereti a mókát és a kreativitást, készítsen felvételeket arról, ahogy a férje a felesége hasa mögül néz ki, megnevetteti őt, vagy megpróbálja meghallani, mit csinál a leendő baba a felesége méhében.

Egy fénykép a babával

Ha már vannak gyermekei, készíttessen családi fotózást. A keretek nagyon melegek lesznek, és a családi fotóalbum fontos részévé válnak. Ötletek a fotózáshoz:

 • a gyerekek átölelik a mama pocakját, puszilgatják;
 • egy terhes nő a gyermekeivel körülvéve;
 • az egész család egy sorban áll, vagy egyesével, ha a fotó profilból készül;
 • anyuka és apuka a karjukban tartják a babát;
 • a szülők csókolóznak, és a baba közöttük áll;
 • Apa puszilgatja anya hasát, a nagyobbik gyerek pedig apa nyakán ülve csókolja anyát.

Egy tengeri fotózás

Nem kell a tengerhez menned egy tengeri ihletésű fotózáshoz. Csak válasszon megfelelő ruhákat és kellékeket. Egy terhes nő viselhet szoknyát és csíkos garbót vagy ruhát. Az ilyen fotók pótolhatatlan kiegészítője a sapka vagy a tank top. Kellékként használhatók mentőcsónakok, játékhajók, nagy kagylók és kormánykerekek.

Pocak színezés

Ha kismamafotózást tervezel, érdemes lehet a body artra is gondolnod. Kérd meg a férjedet vagy egy barátodat, hogy készítsen neked egy érdekes hasfestést. Ha szeretné, hívjon meg egy művészt, hogy végezze el ön helyett. A legfontosabb, hogy olyan speciális festékeket használjunk, amelyek nem okoznak allergiát. Bármit rajzolhatsz – mosolygós arcot, tematikus feliratot, görögdinnye héját, pillangókat, babát, virágokat, masnit vagy akár a világűrt is.

Kreatív felvételeket kapunk, amikor a hasat nemcsak a leendő anyának, hanem az apának is festik. És ha a családnak már van gyermeke, akkor neki is. Például a mamának a hasára van írva a “baba”, apának a “sör”, a babának pedig az “édesség”. A képek készülhetnek jelekből, kockákból vagy térfogatbetűkből is.

Kezelje a kismama fotózást izgalmas kalandként. A jó fotók kulcsa a megfelelő hozzáállás. Bízz a szépségedben és az egyediségedben.

Megjegyzés hozzáadása

Legutóbbi hozzászólások